Az online időpont foglaló rendszerek nagyon hasznosak lehetnek, mert segítenek a napi teendők szervezésében és összehangolásában. Éppen ezért sokan használják őket munkahelyeken, üzleti tevékenységekben, de akár magánéleti dolgokban is.

Egy online időpont foglaló rendszer segítségével könnyen ütemezheted az időpontokat, és így könnyebben tudod megtartani a szabadidődet is. Ráadásul ezek a rendszerek általában könnyen használhatók, így nem kell sok időt töltened azzal, hogy megtanuld őket használni.

Továbbá, az online időpont foglaló rendszereknek köszönhetően könnyen megoszthatod az időpontjaidat másokkal is. Ha például egy üzleti találkozót szeretnél ütemezni, akkor az időpont foglaló rendszer segítségével könnyen megadhatsz egy időpontot, ami megfelel az összes résztvevőnek.

Az online időpont foglaló rendszerek továbbá nagyon hasznosak lehetnek akkor is, ha több helyen dolgozol, vagy ha sok helyen kell megjelenned. Így könnyen összeállíthatod az ütemtervedet, és így nem fogod elfelejteni, hogy hol és mikor kell megjelenned.

Végül, de nem utolsósorban, az online időpont foglaló rendszerek segítségével könnyen nyomon követheted az időpontjaidat. Így ha valamit elfelejtesz, vagy ha valami változik az ütemtervedben, akkor könnyen és gyorsan tudod módosítani az időpontokat.

Összességében tehát az online időpont foglaló rendszerek nagyon hasznosak lehetnek a mindennapi életben, mert segítenek a napi teendők szervezésében és összehangolásában, könnyen használhatók, és lehetővé teszik az időpontjaid megosztását másokkal is. Továbbá, ha több helyen dolgozol, vagy sok helyen kell megjelenned, akkor az online időpont foglaló rendszerek segítségével könnyen összeállíthatod az ütemtervedet. Végül, de nem utolsósorban, az online időpont foglaló rendszerek segítségével könnyen nyomon követheted az időpontjaidat, így ha valami változik, vagy ha valamit elfelejtesz, akkor könnyen és gyorsan tudod módosítani az időpontokat.

Az online időpont foglaló rendszerek továbbá lehetővé teszik az időpontok automatikus emlékeztetőinek beállítását is. Így ha valamilyen fontos eseményre készülsz, akkor nem kell folyamatosan az ütemtervedet nézegetned, hanem az automatikus emlékeztetők segítségével biztosan nem fogod elfelejteni az időpontot.

Az online időpont foglaló rendszerek továbbá lehetővé teszik az időpontok részletes leírását is. Így ha valamilyen részletes információt szeretnél megosztani az időpontoddal kapcsolatban, akkor azt is hozzáadhatsz az időpont foglaló rendszerbe.

 

Összességében tehát az online időpont foglaló rendszerek nagyon hasznosak lehetnek, mert segítenek a napi teendők szervezésében és összehangolásában, könnyen használhatók, lehetővé teszik az időpontok megosztását másokkal, és lehetővé teszik az időpontok automatikus emlékeztetőinek beállítását és az időpontok részletes leírását is. Ha te is szeretnél hatékonyabbá tenni a mindennapjaidat, érdemes lehet kipróbálnod az online időpont foglaló rendszereket.

Tovább

Aktuális fejlesztések az időpontmester online időpontfoglaló alkalmazásban

 • lehetőség van a google naptárral való összekapcsolásra
 • megjelent az adminisztrátor 2.0-ás alkalmazásunk IPhone-ra
 • külső naptár csoportos foglalásnál lehetőség van naptár nézetből foglalni (jobban átlátható a felhasználóknak)
 • a beállításokban lehetőség van az egyéni/csoportos foglalási rész kikapcsolására (1-2 beviteli nem lesz látható) Videós súgó a beállítások menüről
 • foglalás törlése csak a beállításokban megadott ideig lehetséges - ez mostmár az egyéni foglalásokra is érvényes, tehát nem fogja hagyni törölni ha túl közel van az esemény
 • bekapcsolható a beállítások->üzenet küldés résznél, hogy 1 nappal a foglalás előtt is küldjön egy figyelmeztető üzenetet
Tovább

Mi az első dolog, amit akkor csinálsz, amikor egy új vállalkozásról vagy szolgáltatásról akarsz információt szerezni ?

Valószínűleg Google-ön kezded, és végül egy céloldalon landolsz egy adott cégnél.

Ahhoz, hogy ezt perspektívába helyezzük, nézzünk meg pár dolgot, a fogyasztók közel 90% -a megnézi az online véleményeket, mielőtt meglátogatna egy vállalkozást. Nem csak vélemények, a potenciális fogyasztók is meglátogatnak egy weboldalt, és megnézik a közösségi média csatornákat. A jó online jelenlét jelenti a gerincét ,a hitelességet az fitness üzleted számára.

Akár online, akár offline működik, erős első benyomást kell tennie, hogy az embereknek okot adjon termékei vagy szolgáltatásai megvásárlására. Végtére is, a fitneszipar több mint 96,2 milliárd dollárt ér, ami azt jelenti, hogy mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy kiemelkedjen versenytársai között a vendégek bevonzásához. 

Az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk, hogy ezt elérjük, az, hogy jó weboldal-kialakítással rendelkezünk. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy mi a fitnesz weboldal kialakítása, miért fontos, hogy jó weboldal-tervezés legyen, és néhány tényezőt figyelembe kell venni egy weboldal tervezésekor, 

Tovább

Hogyan válasszuk ki a legjobb tornatermi menedzsment szoftvert?

Függetlenül attól, hogy van egy egészségügyi klubja, személyi edzője vagy oktatója, kétségtelen, hogy a megfelelő tornaterem-kezelő szoftverrel jelentősen javítja vállalkozásának hatékonyságát és ellenőrzését. Az ilyen típusú szoftverek ütemezési találkozókat, edzéstervek létrehozását, az edzőterem vagy az egészségklub tagjainak adatainak gyűjtését és még sok más lehetségeset tehetnek lehetővé.

 

Ebben a cikkben megosztunk Önnel néhány tippet az edzőterem szoftverének kiválasztásához. Íme néhány dolog, amit figyelembe kell vennie, amikor megnézi a rendelkezésre álló szoftverek különböző típusait:

Tovább

A megtartás sokkal több, mint kellemes hangulatot teremteni és köszönni, amikor egy tag belép az ajtón. Félreértés ne essék, mindkettő nagyon fontos, de ha csak rájuk összpontosít, a tagjai nem maradnak meg. 

Néhány edzőterem és stúdiótulajdonos figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy világos megtartási stratégiával kell rendelkeznie, amelyet a fitnesz üzletág minden alkalmazottja megért. Ezt be kell építeni a vállalkozás napi működésébe.

De mielőtt ez megtörténhetne, tudnia kell, hogy miért lesz nagyszerű a megtartási stratégiája. Amint már mondtuk, bár fontos, hogy  barátságosak legyünk egy taggal szemben, de ettől sokkal több van benne. Megtartási stratégiája alatt arra kell gondolnia, hogy milyen úton jár a tagja. 

Attól a pillanattól kezdve, hogy belépnek az ajtón, szükség van egy útra, amelyet követhetnek a lehető legjobb eredmények elérése érdekében. És rendelkeznie kell a protokollokkal a helyén, ha úgy találja, hogy a tag eltéved erről az útról. 

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért olyan fontos a jó tagmegtartási stratégia, és feltárjuk a tagság 10 bevált gyakorlatát, amelyeket nem tesz meg. 

Miért olyan fontos a jó tagsági megtartási stratégia? 

Tovább

Üdvözlök Mindenkit,

Egy apró de lényeges változásról szeretném tájékoztatni a felhasználókat.

Változik a feladó mező kezelése, mert a GMail sok levelünket a spam-be rakta. Tovább

Legújabb frissítésünkben a csoportos foglalkozások kezelése kerül be a rendszerbe. Spinning, TRX, Aerobic és társai - magánoktatás kis csoporttal.
Ezeknek a kezeléséhez nyújt teljeskörű segítséget a programunk.

A rendszerünk megoldja a legnagyobb problémát:a várakozási sor kezelése kérdést. Ezzel az automatikus megoldással leveszi a terhet az adminisztrátor válláról nincs többi telefonos egyeztetés és harc a vendéggel hogy "kérlek rakjál be a csoportba csak most…". A program mindent automatikus elintéz - ha érdekel hogyan, nézd meg az erről szóló videónkat.
A foglalást és lemondást természetesen a vendég a saját telefonjáról tudja intézni 2-3 érintéssel.

Tovább

Legújabb fejlesztésünk eredményeképpen visszakerült a marketing module a rendszerbe.

Ennek segítségével lehetőség van a vendégeknek email üzenetet küldeni, nagyon jó példa erre, amikor egy foglalást lemond valaki és szeretnénk feltölteni a helyet, ilyen esetben küldjünk egy köremail és ezzel nagyban meggyorsítjuk a hely feltöltését.

 

Tovább

Az alkalmazás legújabb verziójában, a naptár már figyelembe veszi az adminisztrátor beállítását a legkisebb foglalási egységre vonatkozóan.

Ennek segítségével a vendégek még pontosabban és hibamentesen tudnak időpontot foglalni, ezzel nagyon sok időt meg tudsz takarítani, mert nem kell a lemondásokkal és módosításokkal foglalkozni

Tovább

Mi az amit feltétlenül vegyünk figyelembe egy online időpontfoglaló rendszer kiválasztásánál

 • Mennyi támogatja az adott szolgáltatást amit végzünk - gumisként nehéz lesz egy fodrász szalonra kihegyezett alkalmazást használni
 • Az árazásban van-e apróbetüs vagy nem kiszámítható rész
 • Az időpontfoglaló rendszer készítője magyar-e vagy pedig egy külföldi oldalt kapunk magyarítással
 • Milyen főbb funkciókat támogat
  • Külső naptár van-e ? könnyen beállítható
 • Ha ingyenesnek hirdetik, akkor az tényleg az vagy csak az első hónapban a kipróbálás alatt ?
Tovább

Heti újdonságok

03/20/2020 14:38:37

Apró fejlesztésekkel készültünk el a héten.

 • Vendégekhez be lehet állítani a következőket:
  • Automatikusan elfogadásra kerüljön az általuk kért időpont
  • Az előrefoglalás maximális idejét (napokban)

Tovább